Monday, June 24, 2013

Kerjaya Dari Rumah | Jana RM5k - 12k Sebulan

Adakah anda mencari Peluang kerja dari rumah tanpa modal? Adakah anda sedang mencari kerja part time atau kerja sambilan yang boleh dilakukan hanya kerja dari rumah?

Saya ada memperolehi satu rahsia yang telah didedahkan oleh seorang webmaster di sebuah syarikat berstatus MCS. Katanya hanya dari rumah, Anda mampu menjana pendapatan sampingan dari RM5,000 sehingga RM12,000!!
Menurut rakan saya ini, hanya ada beberapa orang yang tahu mengenai rahsia yang ingin ia kongsikan kepada anda ini, dan mereka kini hidup dengan senang lenang dengan pendapatan yang mereka peroleh dari kerjaya ini. 

Rakan saya ini akan tunjukkan bagaimana untuk anda memperoleh pendapatan yang diidam-idamkan ini dengan menjadi sebuah IT Consultant yang profesional, walaupun anda tiada:

* Anda tiada pengalaman
* Anda tiada skill komputer
* Anda tidak perlu memiliki sebuah ijazah Teknologi IT pun

Apa yang anda perlukan adalah komputer dan sambungan Internet. Itu sahaja!

"Bagaimana saya dapat membina laman web dan pemasaran Internet untuk pelanggan-pelanggan saya jika saya tidak tahu langsung bagaimana untuk melakukannya?"

Jangan risau, rakan saya ini sudah sediakan segala set pembelajaran yang komprehensif untuk anda pelajari (ia sememangnya mesra Newbie, jangan risau). 

Malah sahabat saya juga menyediakan set pembelajaran dimana anda tidak perlu melakukan pun kerja-kerja teknikal. Segalanya anda boleh Outsource @ diserahkan kepada pihak lain dengan cepat. Anda cari prospek dan orang lain yang lakukan kerja-kerja teknikal. Senang bukan?

Ini saja yang perlu anda lakukan:
* Cari prospek
* Close Sale
* Tetapkan deal dengan pihak Outsource
* Kutip duit keuntungan anda. $$$$$

Anda boleh pilih berapakah pendapatan anda dengan menetapkan berapa syarikatkah yang anda ingin Close Sale setiap bulan.

Semudah 1-2-3...

Jika anda perlukan kerjaya yang profesional dan mudah, bertindak sekarang.. Terus layari laman web ini 

Saya jamin anda tidak akan menyesal mengetahui cara yang sangat berkesan dalam mencari pendapatan dari rumah ini. Malah dengan satu syarikat pun, anda boleh menjadikan syarikat tersebut menjadi pembeli berulang dari anda.

Jangan lupa untuk membaca perkongsian penuh rakan saya ini ya ==> Kerjaya Dari Rumah (klik sini)

No comments:

Post a Comment